BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Lan Space klasični jastuk

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Neka vrijeme za spavanje postane prava zabava uz novi Dormeo dječiji Lan jastuk koji je ukrašen svemirskim motivima. Navlaka jastuka je napravljena od prirodnog pamuka, što ga čini anti-alergijskim, dok je jastuk punjen WELLSLEEP® mikrovlaknima za neodoljivu mekoću. Jastuk je u potpunosti periv na 40 ° C. Dimenzije 40x60 cm.

Lan Space klasični jastuk
14,90 €
Club5*: 14,16 €
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Neka vrijeme za spavanje postane prava zabava uz novi Dormeo dječiji Lan jastuk koji je ukrašen svemirskim motivima. Navlaka jastuka je napravljena od prirodnog pamuka, što ga čini anti-alergijskim, dok je jastuk punjen WELLSLEEP® mikrovlaknima za neodoljivu mekoću. Jastuk je u potpunosti periv na 40 ° C. Dimenzije 40x60 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

San je najbolji lijek

Dobar san je ključan za rast i razvoj, i posebno je bitan za djecu. Zbog toga je jako važno je da mjesto i okruženje na kojem djeca spavaju napravljno od mekanih i udobnih materijala koji će im omogućiti kvalitetan san, a oni će se buditi svježi, sretni i spremni za nove životne izazove. 

Dobar jastuk za bolji san

Dobar jastuk znači više dobrog noćnog sna, jer pruža potporu glavi, vratu i gornjem dijelu leđa. Lan klasični jastuk napravljen je od 100% prirodnih materijala i prekriven je anti-alergijskim pamukom pomiješanim s eukaliptus vlaknima koja savršeno apsorbuju vlagu i spriječavaju rast bakterija. Na taj način možete osigurati zdravo i higijensko okruženje za spavanje svojim mališanima.

Dormeo Lan Space Pillow Classic

Visokokvalitetni materijali za maksimalnu udobnost i higijenu

Navlaka jastuka 40x60 cm napravljena je od najkvalitetnije mješavine materijala kako bi se vašem djetetu pružila maksimalna udobnost:

  • Anti-alergijski, prozračni i prirodni pamuk za savršenu udobnost i mekoću na koži.
  • TENCEL™ LYOCELL, za dodatnu mekoću i termoregulaciju kako bi se osiguralo prozračno i suvo okruženje za spavanje.
  • Prirodna eukaliptus vlakna, koja apsorbuju vlagu i spriječavaju rast bakterija..
  • Jastuk je punjen WELLSLEEP® MICROFIBRES, koja pružaju mekoću, toplinu, volumen i nježnost kakvu vaši mališani zaslužuju.
  • Prilagodljiva visina i tvrdoća jastuka.
Dormeo Lan Space Pillow Classic

Šareni dizajn za uzbudljive snove

Jedna strana jastuka ima šareni dizajn s klasičnim svemirskim motivom, koji prikazuje planete, zvijezde, raketne brodove i astronaute. Na drugoj strani je zvjezdano nebo. Dva sjajna izgleda u jednom jastuku koji će sobu vašeg djeteta učiniti svježom i atraktivnom, tako da će vrijeme spavanja biti nešto čemu će se vaši mališani radovati.

  • Dormeo Lan Space Pillow Classic
  • Dormeo Lan Space Pillow Classic

Periv u mašini

Jastuk je u potpunosti periv u mašini na 40°C, tako da ga je lako održavati čistim i svježim. Kako god, preporuka je da svoj jastuk mjenjate svake 2 godine.

Dio naše nove linije za male spavalice

Nova linija proizvoda Lan & Lana donosi udobnost i sjajan noćni san vašim mališanima. S zanjimljivim dizajnom i izrađeni od najmekših, najtoplijih i najkvalitetnijih materijala. Kolekcija će očarati vaše dijete i inspirisati najslađe snove, a trenutno uključuje jorgan, jastuk, prekrivač i tepih.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 40x60 cm
Dormeo Program Dječiji program
Jezgro advanced Wellsleep® micro-fibers
Navlaka cotton fibers; Tencel™ Lyocell fibers
Oblik jastuka Klasični oblik
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star