Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Hero set jorgan i jastuk

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Hero set jastuk i jorgan je mekan, ugodan i prozračan set obogaćen revitalizirajućim tretmanom koji pomaže vašem tijelu da se regeneriše. Jastuk je pogodan za sve stilove spavanja i možete regulisati visinu i tvrdoću. Set je periv u mašini na 40°C.

  • Set za singl krevet sadrži: jorgan 140x200cm i jastuk 50x70cm
  • Set za bračni krevet sadrži: jorgan 200x200cm i 2x jastuk 50x70cm
Hero set jorgan i jastuk
Od 99,90 € Od
Club5*: 94,91 €
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Hero set jastuk i jorgan je mekan, ugodan i prozračan set obogaćen revitalizirajućim tretmanom koji pomaže vašem tijelu da se regeneriše. Jastuk je pogodan za sve stilove spavanja i možete regulisati visinu i tvrdoću. Set je periv u mašini na 40°C.

  • Set za singl krevet sadrži: jorgan 140x200cm i jastuk 50x70cm
  • Set za bračni krevet sadrži: jorgan 200x200cm i 2x jastuk 50x70cm
Više informacija
Detalji proizvoda

Proslavite heroje u svom životu

Dormeo Hero set će Vam omogućiti udobnost i toplotu u toku čitave godine. Hero jorgan i jastuk su obogaćeni sa re-vitalize tretmanom koji pomaže Vašem tijelu da se regeneriše i doprinosi boljem i zdravijem snu. Set je izrađen u bijeloj boji i obogaćen je sa atraktrivnim satenom, duplim štepom u različitim nijansama plave boje.

Lagan, topao i prozračan

Hero jorgan i jastuk su punjeni sa Wellsleep® naprednim mikrovlaknima, koji osiguravaju da su jorgan i jastuk potpuno prozračni i topli. Set je lagan, ali istovremeno i topao kada Vam je to potrebno. Sve to zahvaljujući ekstremnoj mekoći materijala koji su korišćeni pri izradi. Jedinstvena struktura i štep stvara vazdušne džepove koji dodaju dodatni volumen jastuku i jorganu. Dormeo Hero jorgan je napravljen sa predivnim štepovima sa obe strane.

Pređite kursorom miša prekokliknite na   za detalje o proizvodu.

Re-Vitalize tretman

Specijalni revitalizirajući tretman primjenjen je na ovaj set jorgan i jastuk. Kada je ljudsko tijelo u kontaktu s revitalizatorima, ćelije se aktiviraju, metabolizam tijela jača, i cirkulacija se povećava. To pomaže da:

  • poboljšate kvalitet sna
  • povećate energiju tijela i može ubrzati proces revitalizacije
  • povećava nivo opuštenosti tijela

Suvo i svježe okruženje

Stranice jastuka posjeduju posebni prozračni AirX System materijal, koji pruža optimalnu cirkulaciju vazduha kroz jastuk održavajući ga suvim i svježim.

Pojedinačno reguliranje visine i čvrstoće jastuka

Hero jastuku možete jednostavnim uklanjanjem ili dodavanjem punjena prilagoditi visinu i tvrdoću jastuka Vašim individualnim potrebama. Na bočnoj strani ima patent zatvarač, tako da se količina punjenja može lako povećati ili smanjiti. Dakle, svako može imati jastuk koji najbolji odgovara njegovim ili njenim potrebama i tako održati kičmu u pravilnom položaju toku sna. Jastuk je pogodan za sve poze spavanja.

Lako održavanje

Set je periv na 40°C. Kako biste izbjegli zgrušavanje punjenja protresite set posle pranja i posle sušenja. Prije ponovnog korišćenja budite sigurni da su jorgan i jastuk potpuno suvi.

Tehničke specifikacije
Dimenzije Jastuk: 50x70cm, Jorgan: 140X200cm ili 200X200cm
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Comfort
Filling Jastuk: 100% PES vlakna 900G (Wellsleep), Jorgan: 200GSM 100%poliester Wellsleep PES vlakna
Godišnje doba all year
periv 40°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Reviews)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star