Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video
Predivnog dizajna, ovo lagano ćebe je obogaćeno sa revitalizujućim tretmanom koje će pomoći Vašem tijelu da se regeneriše. Možete ga koristiti kao prekrivač za krevet, ćebe ili kao jastuk. Ćebe je perivo u mašini na 30°C. Dostupno je u dvije boje i 3 dimenzije: 140x200 cm, 200x200 cm 220x240 cm.
Hero ćebe
34,90 €
Stock: 1
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko
Predivnog dizajna, ovo lagano ćebe je obogaćeno sa revitalizujućim tretmanom koje će pomoći Vašem tijelu da se regeneriše. Možete ga koristiti kao prekrivač za krevet, ćebe ili kao jastuk. Ćebe je perivo u mašini na 30°C. Dostupno je u dvije boje i 3 dimenzije: 140x200 cm, 200x200 cm 220x240 cm.
Više informacija
Detalji proizvoda

3 u 1 ćebe

Hero ćebe je funkcionalno i dekorativno, savršeno za Vaš dom, kancelariju ili automobil. Takođe, idealno je za kampovanje, putovanje i izlete. Predivno i funkcionalno ovo ćebe je dugotrajno i lako za održavanje.

Dormeo Hero ćebe 3u1 je: ćebe, jastuk i pokrivač. Ćebe je lagano i prijatno na dodir. Uz pomoć kvalitetnog patenta možete lako da pretvorite svoje ćebe u jastuk i obratno.

Ćebe se može koristiti kao glavni prekrivač u toplijem periodu ili kao dodatni prekrivač za hladniji zimski period. Kada ne koristite ćebe sa lakoćom ga možete složiti u jastuk i ponijeti ga bilo gdje sa sobom. Takođe, možete ga koristiti kao dekorativni prekrivač za krevet ili namještaj.

Periv je u mašini na 30°C.

Re-Vitalize tretman

Ćebe je tretirano sa specijalnim Re-Vitalize tretmanom. Kada ljudsko tijelo dođe u kontakt sa tkaninom tretiranom re-vitalize tretmanom metabolizam ojačava i cirkulacija se pojačava. Ovo pomaže da:

  • poboljšate kvalitet sna
  • povećava tjelesnu energiju i može Vam pomoći da ubrzate proces revitalizacije
  • potpomaže relaksaciju

Klasične kombinacije boja

Posjeduje dva lica, jedna strana je svjetlije boje dok je druga strana tamnije boje. Dostupan je u dvije kombinacije boja: tamno plava sa jedne strane, sa patentom iste boje i svijetlo plava sa druge strane / tamno braon sa jedne strane, sa patentom iste boje i svijetlo braon/bež sa druge strane.

Instrukcije kako da složite ćebe u jastuk

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Tehničke specifikacije
Dimenzije 140x200, 200x200 i 220x240 cm
Dormeo Program Dnevna soba
Filling 100% poliester
Navlaka 100%poliester
periv 30°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Reviews)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star