BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Go Eco Friendly ruksak

Photo
Video

Dormeo ruksak zapremine 20L izrađen je od ekoloških materijala dizajniranim za udobnost i praktičnu upotrebu. Ergonomski oblik leđa i naramenice olakšavaju nošenje. Jednostavnog, elegantnog dizajna i klasične plave boje sa bočnim džepovima za lako dostupne predmete. Praktičan sigurnosni džep sa patentnim zatvaračem, prostrani pretinac sa posebnim odjeljkom za laptop čine ovaj ruksak nezamjenjivim.

Go Eco Friendly ruksak
29,90 €
Club5*: 28,41 €
Stock: 3
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Dormeo ruksak zapremine 20L izrađen je od ekoloških materijala dizajniranim za udobnost i praktičnu upotrebu. Ergonomski oblik leđa i naramenice olakšavaju nošenje. Jednostavnog, elegantnog dizajna i klasične plave boje sa bočnim džepovima za lako dostupne predmete. Praktičan sigurnosni džep sa patentnim zatvaračem, prostrani pretinac sa posebnim odjeljkom za laptop čine ovaj ruksak nezamjenjivim.

Više informacija
Detalji proizvoda

Oslobodite svoje ruke

Ruksaci su idealni za nošenje malih količina prtljaga ili svakodnevnih potrepština za posao, školu ili planinarenje. Pravilnim dizajnom, težina se prenosi na najjači dio vašeg tijela, noge, ostavljajući ruke slobodnim za bavljenje pasošem, za kupovinu, fotografisanje, držanje voljene osobe za ruke i još mnogo toga.

Dizajniran za putovanja i svakodnevnu upotrebu

Ovaj ruksak od 20 l dovoljno je velik za svakodnevnu upotrebu, a dovoljno mali - 31,5 x 15 x 44,5 cm - za ručnu torbu u avionu. Pametna upotreba džepova i pretinaca čini ga idealnim za putovanja, posao, školu, kampovanje, piknike ili planinarenje:

  • Prostrani glavni pretinac za odjeću, knjige i druge velike predmete
  • Poseban odjeljak koji je idealan za laptope do 15.4 "
  • Dva unutrašnja mrežasta džepa za održavanje olovaka, punjača i ostalih potrepština
  • Dva bočna džepa za brzi pristup malim predmetima koji vam trebaju biti na dohvat ruke
  • Džep sa patentnim zatvaračem na zadnjoj strani za sigurnost pasoša, novčanika, ključeva i drugih dragocjenosti

Praktičan, svestran, udoban i siguran

Praktičan i moderan dizajn čini ruksak izvrsnim dodatkom bilo čijoj kolekciji prtljage. Poleđina je ergonomski dizajnirana za maksimalnu udobnost, dok podstavljene, podesive trake osiguravaju lagan i lak osjećaj, bez obzira na opterećenje. Sa ruksakom koji je sigurno pričvršćen za vaše tijelo, nikada ne morate brinuti da ćete ga zaboraviti ili da će neko ukrasti, čak ni u najgušćim turističkim atrakcijama.

Ekološki prihvatljivi materijali

Dormeo Go ekološki ruksak kombinuje pametan dizajn uz upotrebu ekološki prihvatljivih održivih materijala. Uglavnom je izrađen od 100% recikliranog PET-a, pretvarajući plastični otpad u korisnu i izdržljivu tkaninu koja će pružiti godine marljive upotrebe bez oštećenja okoliša ili gubitka klasičnog dobrog izgleda i oblika.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 31,5 x 15 x 44,5 cm
Dodatne funkcije Volume: 20L
Materijal PET
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star