Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Gala posteljina

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Gala Set posteljine je elegantan i napravljen od 100% pamučnog satena. Jastučnica sa Oxford-ovim stilom joj pruža univerzalni izgled. Ovaj set posteljine uključuje i višenamjenski čaršaf u odgovarajućim bojama. Pojedinačni set: 140x200 navlaka za jorgan, 50x70 jastučnica i čaršaf 160x250cm. Dupli set: 200x200 cm navlaka za jorgan, 2 jastučnice i 220x250 cm čaršaf. Perivo na 60℃, dostupne 3 boje.

Gala posteljina
49,90 €
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Gala Set posteljine je elegantan i napravljen od 100% pamučnog satena. Jastučnica sa Oxford-ovim stilom joj pruža univerzalni izgled. Ovaj set posteljine uključuje i višenamjenski čaršaf u odgovarajućim bojama. Pojedinačni set: 140x200 navlaka za jorgan, 50x70 jastučnica i čaršaf 160x250cm. Dupli set: 200x200 cm navlaka za jorgan, 2 jastučnice i 220x250 cm čaršaf. Perivo na 60℃, dostupne 3 boje.

Više informacija
Detalji proizvoda

Uživajte u udobnosti i luksuzu

Napravljen od 100% pamučnog satena, ovaj set posteljine je izuzetno mekan na dodir. Izuzetno je udoban i pruža glatki sjajni izgled Vašoj spavaćoj sobi. Sada možete svaku noć da se opustite i uživate u mirnom snu uz luksuznu Gala posteljinu.

Oxford stil za elegantni izgled

Jednostavan, ali ipak ekskluzivan izgled Gala posteljine kreiran po uzoru na prepoznatljiv Oksfordski stil sa sjajnim srebrnim vezom na jastučnicama i elegantnim jednobojnim navlakama za jorgan. Set takođe sadrži multifunkcionalni čaršaf u odgovarajućoj boji posteljine. Čaršaf možete da koristite preko dušeka ili kao prekrivač koji će pružiti savršen izgled Vašoj spavaćoj sobi.

Moderan i luksuzan izgled kombinovan sa jednostavnom njegom

Možete odabrati između elegantno plave, crvene ili bijele boje koja će se savršeno uklopiti sa ostatkom Vaše sobe. Jastučnica se zatvaram principom jednostavnog preklapanja, dok navlaka za jorgan ima klasične dugmiće za zatvaranje. Cijeli set posteljine možete prati u mašini na 60°C kako biste je održali čistom i oslobodili se grinja. Dostupne dimenzije: jastuk 50x70 cm, pojedinačni set 140x200 cm i dupli set 200x200 cm.

Tehničke specifikacije
Dodatne funkcije duvet cover 140x200 cm & 1x pillow case 50x70 cm; duvet cover 200x200 cm & 2x pillow case 50x70 cm
Dormeo Program Dnevna soba
Dostupne boje blue, red, white
Materijal cotton sateen
Veličina jastuka 50x70 cm
periv 60°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Reviews)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star