Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Fantasia prostirka za kupatilo

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Doživite zagrljaj komfora i udobnosti uz Fantasia prostirku za kupatilo. Napravljena je od memorijske pjene sa slojem upijajuće vune koja se suši izuzetno brzo. Sa neklizajućom podlogom uvijek će stojati u mjestu, a pogodna je i za površine sa podnim grijanjem. Dostupna u bež i tirkiz boji, dimenzija 50x70 cm i periva je na 30 °C.

Fantasia prostirka za kupatilo
24,90 €
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Doživite zagrljaj komfora i udobnosti uz Fantasia prostirku za kupatilo. Napravljena je od memorijske pjene sa slojem upijajuće vune koja se suši izuzetno brzo. Sa neklizajućom podlogom uvijek će stojati u mjestu, a pogodna je i za površine sa podnim grijanjem. Dostupna u bež i tirkiz boji, dimenzija 50x70 cm i periva je na 30 °C.

Više informacija
Detalji proizvoda

Zakoračite u luksuznu udobnost

Dormeo Fantasia prostirka za kupatilo Vam nudi bogati osjećaj ušuškanosti pod Vašim nogama svaki put kada završite sa tuširanjem. Dizajnirano je za sve Vas koji želite da priuštite kućno SPA iskustvo. Prostirka je dostupna u dvije atraktivne boje – elegantnoj bež varijanti koja se uklapa uz sve ostale kombinacije ili tirkiz boji za svjež i neobičan izgled.

Obezbjedite sebi siguran korak i maksimalnu higijenu

Fantasia prostirka sadrži jezgro od memorijske pjene i pruža Vam udoban, topao i mekan osjećaj pod nogama. Obložena je sa upijajućom vunom koja se brzo suši i daje izuzetno prijatan osjećaj koži, a CleanEffect® performansa će Vam pružiti maksimalnu higijenu i zaštitu od bakterija i grinja. Antiklizna guma sa donje strane će spriječiti pomjeranje prostirke dok stojite na njoj. Takođe je pogodna za površine sa podnim grijanjem. Dostupna u dimenzijama 50x70 cm.

Uljepšajte Vaše kupatilo sa novom Fantasia kolekcijom

Dormeo Vam predstavlja novu Fantasia kolekciju koja će Vašem kupatilu dati potpuno novi izgled. Savršeno prijatni materijali i boje će svako kupatilo učiniti oazom za opuštanje i uživanje. Kolekcija Fantasia nudi odgovarajući asortiman proizvoda po boji i dizajnu. Napravite unikatan izgled svog kupatila sa Fantasia peškirima, bade mantilima, prostirkom, korpom za veš i zavjesom za kupanje.

Tehničke specifikacije
Dimenzije 50x70 cm
Materijal 100% polyester
periv 30°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star