BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Emotivne sovice jorgan

Photo
Video

Osvježite sobu vašeg djeteta sa predivnim i praktičnim jorganom koji je napravljen od materijala visokog kvaliteta. Jorgan Emotivne sovice ispunjen je specijalnim mikrovlaknima koja su mekana i osjećaj svježine. Napravljen je od 100% pamuka i ima zanimljiv dizajn sa obije strane. Dolazi u dvije boje i veličine, i periv je u mašini.

Emotivne sovice jorgan
Od 59,90 € Od
Club5*: 56,91 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Osvježite sobu vašeg djeteta sa predivnim i praktičnim jorganom koji je napravljen od materijala visokog kvaliteta. Jorgan Emotivne sovice ispunjen je specijalnim mikrovlaknima koja su mekana i osjećaj svježine. Napravljen je od 100% pamuka i ima zanimljiv dizajn sa obije strane. Dolazi u dvije boje i veličine, i periv je u mašini.

Više informacija
Detalji proizvoda

Stvorite sobu za odmor i opuštanje

U trenu osvježite izgled dječje sobe sa novim dražesnim jorganom iz Dormeo kolekcije Emotivnih sovica. Zbog idealne kombinacije dizajna i materijala, odlazak u krevet postaće nešto čemu će se djeca radovati. Pružite im udobnije i zdravije okruženje za spavanje.

Dormeo Emotion Owl Duvet

Bolji san za zdravije tijelo i duh

San je važan za sve nas. Potrebno je dati tijelu i umu dovoljno vremena kako bi se odmorili, oporavili i pripremili za novi dan. Kako bi omogućili što bolji rast i razvoj djece u njihovim svakodnevnim aktivnostima, i spriječili nastanak negativnih emocija, važno je obratiti posebnu pažnju na kvalitetan san.

Dormeo Emotion Owl Duvet

Šarmantan dizajn koji budi snove i ideje

Jorgan Emotivne sovice posebno je dizajniran kako bi stvorio što privlačniju i ugodniju atmosferu u sobi vašega djeteta. 100% pamuk je prozračan i hipoalergen materijal koji je nježan prema koži. Dolazi u dvije boje i dva dizajna – mekim oblacima u ljubičastoplavoj boji i nježnim lišćem u žutoj. Svaki jorgan ima dva lica, a druga strana prikazuje kolekciju emotivnih sovica sa zabavnim motivima koje djeca vole istraživati.

  • Dormeo Emotion Owl Duvet
  • Dormeo Emotion Owl Duvet

Najbolji materijali za vrhunsku udobnost

Dormeo ima gotovo 20 godina iskustva u stvaranju najboljih posteljina, uvijek se trudeći podići spavanje i odmor velikim i malim spavačima na najviši standard. Unutrašnjost ovog jorgana krije nevjerovatnu udobnost, zahvaljujući Wellsleep® mikrovlaknima. Ona pružaju mekoću vašem djetetu koje će voljeti ušuškati se u ovaj pokrivač. Vlakna imaju jedinstvenu strukturu koja je prozračna i tako daje više volumena. Takođe ima sjajna termoregulacijska svojstva koja će stvoriti higijensko okruženje za spavanje.

Dormeo Emotion Owl Duvet

Dvije praktične veličine za različite uzraste

Jorgan dolazi u dvije veličine: 140x200 cm i 200x200 cm. Periv je na temperaturi od 40 °C i brzo se suši. Dio je Dormeo kolekcije Emotivnih sovica tako da uz njega možete nabaviti i odgovarajuće jastuke i set dražesnih plišanih igračaka kako bi se vaše dijete osjećalo što ugodnije u svojoj sobi. Pružite im temelj za ugodnije i bezbrižnije odrastanje.

Dormeo Emotion Owl Duvet
Tehničke specifikacije
Dimenzije 140x200cm, 200x200cm
Dodatne funkcije Dizajn sa dva lica
Dormeo Program Dnevna soba
Filling Wellsleep ® napredna mikrovlakna
Godišnje doba all year
Navlaka 100% pamuk
periv 40°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star