BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Emotivne praznične sovice

Photo
Video

Upoznajte nove 3u1 sovice koje su doletjele u porodicu sovica - Marry i Jolly! Ove predivne sovice su poklon za svakoga - mlade i stare koji se ne boje da pokažu svoja osjećanja. Svaka sovica je punjena Wellsleep® mikrovlaknima, a tu je i specijalno dugme - pritisnite ga i sovice će svirati melodiju pjesme "Zvončići, zvončići"! 

Emotivne praznične sovice
24,90 €
Club5*: 23,66 €
Stock: 2
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Upoznajte nove 3u1 sovice koje su doletjele u porodicu sovica - Marry i Jolly! Ove predivne sovice su poklon za svakoga - mlade i stare koji se ne boje da pokažu svoja osjećanja. Svaka sovica je punjena Wellsleep® mikrovlaknima, a tu je i specijalno dugme - pritisnite ga i sovice će svirati melodiju pjesme "Zvončići, zvončići"! 

Više informacija
Detalji proizvoda

DIVAN POKLON KOJI ĆE DONIJETI UDOBNOST I RADOST OVE ZIME

Božićni i Novogodišnji praznici se približavaju, pa zašto sebe ili voljenu osobu ne počastite simpatičnim saputnikom koji se može grliti i koji će uvijek biti tu kada vam zatreba prijatelj, te je savršen za igranje, spavanje i maženje.

Dormeo Emotion Owl Xmass Dormeo Emotion Owl Xmass

TRI PRAKTIČNE UPOTREBE U JEDNOM ZABAVNOM PAKOVANJU

Set ima 3 u 1 upotrebu što ga čini idealnim poklonom i saputnikom. Sova je:

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  Divna, umiljata igračka, poznato lice i najvjerniji prijatelj.

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  Mekano ćebe ili peškir od flisa.

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  Jastuk za spavanje bilo gdje, ili kada je potrebno malo dodatne udobnosti, u automobilu ili na pikniku.

LIMITIRANA KOLEKCIJA SOVICA KOJE PJEVAJU

Jolly (braon) i Merry (bijela) dolaze sa posebnim dugmetom - jednostavno ga pritisnite i cijela vaša porodica će uživati u pjesmi »Jingle bells«, za divno raspoloženje i idilične praznike ove godine.

Dormeo Emotion Owl Xmass

KO SU MERRY I JOLLY?

Merry i Jolly su dvije nove sovice u porodici Dormeo Emotivnih Sovica koje su hiljade djece širom Evrope zavoljele - zbog svog simpatičnog izgleda i višenamjenske upotrebe.

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  Merry

  Ho ho ho & hoo hoo hoo, tetka Merry vam želi srećan Božić! Svake zime ova bijela sova doleti iz daleka, da provede dragocjeno vrijeme sa svojom porodicom. Štipa dječije obraze, pomaže mami sovi da pripremi ukusnu gozbu, ukrasi drvo slatkišima i napravi hiljade fotografija za najljepše uspomene.

  Uvijek razmišlja o novim igrama i one uvijek postaju porodična tradicija - ove godine će organizovati karaoke veče, jer više od svega na svijetu voli pjevanje božićnih pjesama.

 • Dormeo Emotion Owl Xmass

  Jolly

  Siva sovica Jolly je najzabavniji i najsmešniji ujak koji za praznike donosi najveću radost. On voli stare božićne filmove, pravi kućne čestitke sa djecom i šalje ih drugim sovicama i pjeva božićne pesme.

  Obožava i noćne vožnje saonkama i pravljenje sniježnih sova sa šargarepom umesto kljuna. Porodici sovica za njega je uvek potrebno dodatno mlijeko i kolačići, jer ih obožava čak i više od Deda Mraza. I iako Jolly uvijek donosi mnogo poklona za cijelu porodicu, njegov najbolji poklon je neprocjenjiv - njegov glasan i srećan smijeh!

PRAVI BOŽIĆNI DUH LEŽI U DJEČIJEM SRCU

Dormeo Sovice Merry i Jolly su mnogo više od super mekanih plišanih igračaka stvorenih da pomognu u širenju božićne radosti. Oni će ohrabriti djecu da nauče i razumiju dublje značenje ovog posebnog praznika.

 • Uz Merry i Jolly naučićete djecu da se božićna čarolija ne nalazi ispod drveta, već u našim srcima. To je vrijeme kada se usredsređujemo na porodicu, na međusobno njegovanje, na dijeljenje i darivanje vremena i na stvaranje doživotnih uspomena.
 • Uz Mery i Jolly naučićete djecu svoje porodične vrednosti i tradiciju. Ovo jača vezu između članova porodice, gradi kulturu i naslijeđe i pomaže razvoju ličnog identiteta djeteta.
Dormeo Emotion Owl Xmass

ISPUNJENE MEKIM, NJEŽNIM VLAKNIMA KOJA SE MOGU GRLITI

Tajna ovih nevjerovatnih sovica je u punjenju naprednim mikrovlaknima Wellsleep®, istog materijala koji Dormeo koristi u svojim nevjerovatno udobnim jastucima. Jedinstvena struktura vlakana stvara džepove vazduha koji ga održavaju laganim i mekanim.

Sovice su napravljene od 100% nježnih materijala od runa koji se odlični za kožu i zadržavaju boju nakon bezbroj pranja na 30 °C.

Dormeo Emotion Owl Xmass

POZDRAVITE DORMEO MINI EMOTIVNE PRAZNIČNE SOVICE

Svaki od kompleta 3 u 1 od 33 cm ima i mini prijateljicu visoku oko 16 cm, to je šarmantna i meka igračka, dovoljno mala da je možete poneti bilo gde i uvek spremna za zagrljaj. Zar nije preslatko?

Pogledajte Mini sovice

Dormeo Emotion Owl Xmass
Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Dormeo linija Trends
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star