BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Dreamspace jorgan

Photo
Video

Dreamspace jorgan je specijalno dizajniran za djecu. Napravljen je od specijalnih pamučnih mikrovlakana koji su mekani i prijatni za kožu. Potpuno je prozračan i ima termalne sposobnosti tako da će pružati udobnost Vašem djetetu tokom cijele godine. Ukrašen žutim trakama dizajniranim od strane Klavdije Peperko. Periv na 60°C, temperaturi koja ubija čestice prašine. Dostupna dimenzija: 140x200 cm.

Dreamspace jorgan
34,90 €
Club5*: 33,16 €
Stock: 1
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Dreamspace jorgan je specijalno dizajniran za djecu. Napravljen je od specijalnih pamučnih mikrovlakana koji su mekani i prijatni za kožu. Potpuno je prozračan i ima termalne sposobnosti tako da će pružati udobnost Vašem djetetu tokom cijele godine. Ukrašen žutim trakama dizajniranim od strane Klavdije Peperko. Periv na 60°C, temperaturi koja ubija čestice prašine. Dostupna dimenzija: 140x200 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Vaši mali anđeli zaslužuju udobno spavanje

Darujte Vašem djetetu Dormeo Dreamspace jorgan za najljepše snove. Ispunjen je sa Wellsleep® unprijeđenim mikrovlaknima koji daju jorganu potpunu prozračnost i izuzetnu mekoću. Unikatna struktura ovog materijala stvara vazdušne džepiće, što omogućava dodatnu jačinu jorganu, stvarajući osjećaj spavanja na obliku.

Dreamspace Duvet

Prozračni jorgan za bolje spavanje djece

Zahvaljujući naprednim materijalnima od kojih je izgrađen, ovaj jorgan možete koristiti tokom cijele godine, dajući Vašem djetetu toplinu. Navlaka za jorgan je napravljena od 100% prirodnog pamuka za dodatnu izdržljivost i jačinu. Pamuk je takođe veoma mekan na dodir i kao takav njeguje kožu Vaše djece. Dormeo Dreamspace jorgan možete prati na 40°C a dostupan je u dimenzijama 140x200 cm.

Dreamspace Duvet

Neka Vaša djeca sanjaju i uživaju u zvijezdama

Unikatan dizajn svemira Dormeo Dreamspace kolekcije izgleda savršeno abstraktan i inspiriše naše najmlađe da maštaju i sami upotpune doživljaj. Dizajnirana od strane mlade umjetnice Klavdije, pobjednice Dormeo internacionalnog takmičenja u dizajnu, ova posteljina će uvesti Vaše dijete u zvijezdane snove bez napuštanja sobe.

Dreamspace Bedding Set
Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dječiji program
Dormeo linija Grow
periv 60°C
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star