BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Photo
Video

Uživajte u većoj udobnosti sa Cozy sklopivom foteljom koja nudi potrebnu potporu gdje god se nalazili. Jednostavna za odlaganje i postavljanje, fotelja je napravljena od materijala koji se brzo suše, a otporni su na sunčevu svjetlost i mrlje. Fotelju možete koristiti na balkonu, u vrtu, tokom ribolova ili na plaži. Dolazi u elegantnoj tamnoj ili svijetloj sivoj boji.

Cozy fotelja
59,90 €
Club5*: 56,91 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Uživajte u većoj udobnosti sa Cozy sklopivom foteljom koja nudi potrebnu potporu gdje god se nalazili. Jednostavna za odlaganje i postavljanje, fotelja je napravljena od materijala koji se brzo suše, a otporni su na sunčevu svjetlost i mrlje. Fotelju možete koristiti na balkonu, u vrtu, tokom ribolova ili na plaži. Dolazi u elegantnoj tamnoj ili svijetloj sivoj boji.

Više informacija
Detalji proizvoda

Udobna fotelja – gdje god vam je potrebna

Prepustite se dodatnoj udobnosti zahvaljujući Cozy sklopivoj fotelji. Napravljena od visokokvalitetnih materijala, fotelja je prikladna za upotrebu unutar ili izvan kuće. Lagana i praktična za odlaganje i postavljanje, fotelja je prikladna za vrt, terasu ili putovanja.

Praktičan dizajn

Tradicionalne vrtne stolice često su velike i teške, teško ih je pospremiti kada pada kiša ili odložiti u hladnijim mjesecima. Ova praktična Cozy sklopiva fotelja praktično je rješenje za sve koji traže dodatnu udobnost. Dolazi u jedinstvenom dizajnu koji olakšava pomicanje i postavljanje, a čini ju praktičnom za putovanja.

Jednostavno rješenje za vaš dom

Ova kompaktna i lako sklopiva fotelja može vam poslužiti kao:

  • Vrtni namještaj ili na balkonu
  • Dodatna fotelja za prijatelje i goste
  • Praktičan namještaj u studentskim sobama
  • Dodatak na pikniku, dnevnim izletima ili ribolovu
  • Praktično rješenje za kampovanje

Kvalitetni materijali za dugogodišnju upotrebu

Fotelja ima metalni okvir koji se brzo i sigurno preklapa. Sjedalo fotelje napravljeno je od punjenog poliestera koji se brzo suši i otporan je na mrlje, plijesan i sunčevu svjetlost. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i praktičnom dizajnu, fotelju možete koristiti tokom cijele godine.

Fotelja za cijelu porodicu

Maksimalna težina koju fotelja može podnijeti je 120 kg. Visina sjedala je 43,2 cm, širina 71,2 cm te je ukupna visina 82,4 cm.

Dio Cozy kolekcije

Sklopiva fotelja dio je Dormeove moderne Cozy kolekcije proizvoda za uređivanje doma. Učinite vaš dom ljepšim i postignite opuštajući kutak za vas i vašu porodicu.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Dostupne boje grey, light grey
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star