BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Bamboo posteljina II

Photo
Video

Unesite dašak tropskih šuma u svoju spavaću sobu uz modernu posteljinu sa uzorkom bambusa. Navlaka za pokrivač i jastučnica napravljeni su od 100% pamuka i perivi su u mašini za veš na 60 °C. Bamboo posteljina II sa dva lica dostupna je u četiri nježne boje i dvije veličine.

Bamboo posteljina II
Od 49,90 € Od
Club5*: 47,41 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Unesite dašak tropskih šuma u svoju spavaću sobu uz modernu posteljinu sa uzorkom bambusa. Navlaka za pokrivač i jastučnica napravljeni su od 100% pamuka i perivi su u mašini za veš na 60 °C. Bamboo posteljina II sa dva lica dostupna je u četiri nježne boje i dvije veličine.

Više informacija
Detalji proizvoda

TROPSKI IZGLED U SPAVAĆOJ SOBI

Unesite luksuz tropske atmosfere u spavaću sobu sa novom posteljinom napravljenom od turskog pamuka. Osim što je ugodna i nježna, ova Bamboo posteljina II dolazi u 4u1 dizajnu za više kombinacija u jednom setu.

Dormeo Bamboo Bedding Set II

4 IZGLEDA U 1 SETU

Bamboo set kombinuje praktičan dizajn sa kvalitetnim materijalima. Jedna strana posteljine ukrašena je tropskim motivom lišća bambusa, dok je druga strana posteljine jednobojna. Set dolazi u četiri pastelne boje: plava, siva, bijela i bež.

 • Dormeo Bamboo Bedding Set II

  Svjetlo plava

 • Dormeo Bamboo Bedding Set II

  Sivo/bijela

 • Dormeo Bamboo Bedding Set II

  Bež

 • Dormeo Bamboo Bedding Set II

  Siva

MEKOĆA, ČVRSTOĆA I DUGOTRAJNOST U JEDNOM

Pamuk je jedan od najnježnijih materijala u kontaktu sa kožom jer je hipoalergen i dobro provodi toplotu, zbog čega nećete imati problema sa znojenjem cijele noći. Cijeli set napravljen je od 100% turskog pamuka sa posebnim tkanjem zahvaljujući kojem je tkanina izuzetno meka i prozračna. Kako bi spavali u zdravom okruženju, preporuka je barem jednom tjedno oprati posteljinu pa je zato dobro imati posteljinu od izdržljivih materijala koji će sa svakim pranjem postajati sve mekši i nježniji.

Dormeo Bamboo Bedding Set II

KVALITETA JE U DETALJIMA

Zahvaljujući posebnoj pažnji koju pridajemo detaljima i kvalitetu materijala, u našim proizvodima možete bezbrižno uživati godinama. Svaka navlaka dolazi sa patentnim zatvaračem, a jastučnice se zatvaraju na preklop, kako bi ih lako mogli promijeniti.

Posteljina je periva na 60 °C i dolazi u dvije veličine: 140x200 i 200x200 cm.

Dormeo Bamboo Bedding Set II
Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star