BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Bamboo 3 Zone dušek - na 24 rate

Photo
Video
Akcija

Uživajte u boljem odmoru uz Bamboo dušek sa 3 zone koji nudi optimalnu podršku kičmi. Jezgro od Ecocell® pjene pruža sigurnu udobnost dok vlakna bambusa u perivoj navlaci regulišu temperaturu, upijaju vlagu i pružaju bolje okruženje za spavanje. AirX sistem i CleanEffect® tretman pružaju dodatnu zaštitu i udobnost.

Naručite svoj dušek na 24 rate i dobijate na poklon 2 rate gratis! Za više informacija o uslovima kupovine, ispunite narudžbu ili pozovite broj telefona koji vidite ispod dugmeta za naručivanje.
Bamboo 3 Zone dušek - na 24 rate
Od 249,90 € Od
Club5*: 237,41 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Uživajte u boljem odmoru uz Bamboo dušek sa 3 zone koji nudi optimalnu podršku kičmi. Jezgro od Ecocell® pjene pruža sigurnu udobnost dok vlakna bambusa u perivoj navlaci regulišu temperaturu, upijaju vlagu i pružaju bolje okruženje za spavanje. AirX sistem i CleanEffect® tretman pružaju dodatnu zaštitu i udobnost.

Više informacija
Detalji proizvoda

VRIJEME JE ZA NOVI DUŠEK?

Potrebno je mijenjati dušek svakih 7 do 10 godina kako bi bili sigurni da spavate na čistom i higijenskom dušeku. Ako je došlo vrijeme da osvježite spavaću sobu novim dušekom koji nudi maksimalnu udobnost uz novu tehnologiju i tradicionalne materijale, predstavljamo vam Bamboo 3 zonski dušek.  

ČUDO PRIRODNOG BAMBUSA

Bambus je biljka koja već hiljadama godina ima raznovrsnu primjenu. Održiv je, prirodan, biorazgradiv i hipoalergen materijal koji u kombinaciji sa vlaknima od viskoze ima termoregulacijska i brzoupijajuća svojstva. Korišten je u izradi navlake jer daje hladnije i zdravije okruženje za spavanje koje ostaje suvo cijele noći.

3 ZONE UDOBNOSTI

Jezgro dušek sastoji se od 16 cm Ecocell® pjene koja ima fleksibilnu 3D strukturu koja se lako prilagođava tijelu i pruža udobnost vašoj kičmi. Dizajn sa 3 zone daje drugačiju vrstu podrške glavi i vratu, kukovima i nogama.

SIGURNO OKRUŽENJE ZA SPAVANJE

Provodimo veliki dio dana u našim krevetima i zato je higijena izuzetno važna. Zato dno i bočne strane skidive navlake imaju AirX sistem koji je prozračan i osigurava stalan protok vazduha. Dušek je zaštićen CleanEffect® tretmanom protiv bakterija, grinja i prašine, kako bi oni sa alergijama i osjetljivom kožom mogli spavati u miru.

DIO NOVE KOLEKCIJE

Dušek je dio Dormeo Bamboo kolekcije proizvoda koji donose izuzetna svojstva ovog potpuno prirodnog materijala u vašu spavaću sobu, pružajući savršeno okruženje za vas i vaše najmilije.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star