BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.
Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Ovaj viskokvalitetni naddušek od 7 cm sa 3 zone udobnosti Vam nudi najbolju ergonomsku podršku. Njegova tvrdoća u kombinaciji sa fleksibilnošću ga čini savršenim za bilo koji kauč, sofu ili ostale površine koje nijesu najudobnije za spavanje. Nagrađivana revolucionarna Octaspring® tehnologija je dizajnirana da Vam pruži najveći komfort, a nekliziva podloga obezbjeđuje dodatnu stabilnost.

PROIZVOD JE U VEOMA OGRANIČENIM KOLIČINAMA DOSTUPAN SAMO U NAŠIM PRODAVNICAMA.
Air naddušek
Od 149,90 € Od
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Ovaj viskokvalitetni naddušek od 7 cm sa 3 zone udobnosti Vam nudi najbolju ergonomsku podršku. Njegova tvrdoća u kombinaciji sa fleksibilnošću ga čini savršenim za bilo koji kauč, sofu ili ostale površine koje nijesu najudobnije za spavanje. Nagrađivana revolucionarna Octaspring® tehnologija je dizajnirana da Vam pruži najveći komfort, a nekliziva podloga obezbjeđuje dodatnu stabilnost.

Više informacija
Detalji proizvoda

Osjetite momentalnu udobnost

Uz Dormeo Air naddušek, Vaš kauč, trosjed, krevet na izvlačenje, pod ili bilo koja druga neudobna površina lako postaje prozračna i higijenska površina za spavanje. Dajući Vašem tijelu bolju i prilagodljivu podršku, on takođe štiti od grinja, neželjenih mikroorganizama i neprijatnih mirisa.

Upotpunjen sa Octaspring® tehnologijom

Octaspring® tehnologija daje Vašem tijelu najbolju ergonomsku podršku i udobnost uz 3D prilagodljivost.

Sigurno i bezbrižno odmaranje

Poseban CleanEffect® tretman daje Dormeo Air naddušeku anti-bakterijsko svojstvo, bez mirisa i grinja, tako da ćete spavati u sigurnom i higijenskom okruženju. AirX materijal takođe poboljšava cirkulaciju vazduha i svežinu tokom Vašeg odmora.

Stoji na jednom mjestu

Upotpunjen sa neklizajućim materijalom na donjem dijelu naddušeka, Dormeo Air će stajati čvrsto na površini bez dodatnih elastičnih traka.

Upoznajte Ecocell® - visokokvalitetnu pjenu nove generacije

Jezgro Dormeo Air naddušeka je napravljeno od Ecocell® pjene. Ecocell® je visokokvalitetna pjena nove generacije, dizajnirana za savršenu udobnost spavanja. Trajno je elastična i posjeduje trodimenzionalnu ćelijsku strukturu koja omogućava efikasnu cirkulaciju vazduha i nudi odličnu prilagodljivost.

Tehničke specifikacije
Anti - bakterijski tretman Da
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Harmony
Jezgro Foam layers: polyurethane foam (Ecocell®); Springs layer: 100% polyurethane foam springs (Ecocell®)
Materijal Ecocell®, Oktaspring / pjenaste opruge
Navlaka Top fabric: 100% polyester; Side fabric: 100% polyester (AirX System); Bottom fabric: 100% polyester with anti-slip dots
Visina 7 cm
Zone jezgra 3
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star