BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Air+ Adapt jastuk

Photo
Video

Napokon se odmorite na vašem novom Air+ Adapt jastuku koji je dizajniran da pruži udobnost i potporu. Prilagođava se svakom načinu spavanja, bilo da spavate na leđima, stomaku ili boku. Wellsleep® mikrovlakna daju mu mekoću, a Octaspring® mreža udobnost memorijske pjene. Hipoalergen jastuk ima i skidivu navlaku koja je periva u mašini za veš.

Air+ Adapt jastuk
44,90 €
Club5*: 42,66 €
Stock: 3
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Napokon se odmorite na vašem novom Air+ Adapt jastuku koji je dizajniran da pruži udobnost i potporu. Prilagođava se svakom načinu spavanja, bilo da spavate na leđima, stomaku ili boku. Wellsleep® mikrovlakna daju mu mekoću, a Octaspring® mreža udobnost memorijske pjene. Hipoalergen jastuk ima i skidivu navlaku koja je periva u mašini za veš.

Više informacija
Detalji proizvoda

NOV JASTUK ZA VEĆU UDOBNOST

Kao i ostalu posteljinu, jastuk je potrebno redovno prati i mijenjati kako bi spavali u što čišćem i zdravijem okruženju. Visokokvalitetan jastuk može potrajati i po nekoliko godina te je zato važno odabrati onaj koji će iz noći u noć ostati kao nov, ne gubeći na svojoj udobnosti i obliku.

Dormeo Air+ Adapt Pillow

UDOBNOST KOJU TRAŽITE

  • Dizajniran je tako da se prilagođava svakom načinu spavanja - na leđima, stomaku ili boku.
  • Daje prirodnu potporu leđima držeći glavu, ramena i kičmu u pravilnom položaju.
  • Podupire svaki pokret glave i ramena.
  • Udoban, prozračan i mekan.
Dormeo Air+ Adapt Pillow

MEKOĆA I PROZRAČNOST

Jastuk Air+ Adapt omotan je Octaspring® mrežom debljine 1.5 cm kako bi uživali u udobnosti memorijske pjene koja se prilagođava pokretima tijela i pruža potporu cijele noći.

Takođe, savitljivost Octaspring® mreže omogućava dodatnu prozračnost kako bi se jastuk brže hladio za vrijeme spavanja.

Dormeo Air+ Adapt Pillow

WELLSLEEP® MIKROVLAKNA

Jezgro jastuka napravljeno je od Wellsleep® mikrovlakana koja su prozračna i meka zahvaljujući zračnim džepićima.

Wellsleep® mikrovlakna takođe minimalno upijaju vlagu i zato su otpornija na stvaranje mrlja od znoja i neugodnih mirisa.

Dormeo Air+ Adapt Pillow

KVALITETA JE U DETALJIMA

Jastuk je dimenzija 50 x 70 cm i visine je 20 cm. Klasičnog je oblika sa bijelom navlakom i plavim obrubom.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Harmony
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star