BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

2u1 Light ćebe

Photo
Video

Light ćebe 2u1 je funkcionalan i dekorativan dodatak za Vaš dom. Ćebe možete koristiti tokom toplijih noći ili kao dodatak pokrivaču tokom hladnijih dana. Pogodan je i za kampovanje ili putovanja. Ćebe dolazi u smeđoj i sivoj boji i perivo je na 30 °C.

2u1 Light ćebe
39,90 €
Stock: 2
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Light ćebe 2u1 je funkcionalan i dekorativan dodatak za Vaš dom. Ćebe možete koristiti tokom toplijih noći ili kao dodatak pokrivaču tokom hladnijih dana. Pogodan je i za kampovanje ili putovanja. Ćebe dolazi u smeđoj i sivoj boji i perivo je na 30 °C.

Više informacija
Detalji proizvoda

Za dodatnu udobnost, toplinu i stil

Prepustite se udobnosti i toplini uz Light 2u1 ćebe bilo da se nalazite u vrtu, na kampovanju ili izletu. Ovaj funkcionalan i dekorativan pokrivač dimenzija 160 x 180 cm dolazi u sivoj i smeđoj boji.

Dormeo 2in1 Light Blanket

2u1 rješenje

Zahvaljujući višenamjenskom dizajnu, ovaj lagani pokrivač možete koristiti tokom toplijih noći ili kao dodatak pokrivaču tokom hladnijeg vremena.

Pokrivač ima dvije reverzibilne strane: jednu stranu u klasičnoj svjetlijoj boji, a drugu u tamnijoj nijansi.

 • Dormeo 2in1 Light Blanket
 • Dormeo 2in1 Light Blanket

Lagan i prozračan

Lagani pokrivač načinjen je od prozračnog materijala koji osigurava maksimalnu udobnost tokom spavanja. Lako se održava i periv je na temperaturi od 30 °C.

Praktičan dodatak

Osvježite svoj dom funkcionalnim pokrivačem kojeg ćete vrlo jednostavno održavati. Zahvaljujući ultrazvučnom tretmanu, osigurana je dodatna udobnost i mekoća pokrivača.

 • Dormeo 2in1 Light Blanket
 • Dormeo 2in1 Light Blanket

Moderan dizajn za svaki dom

Ovaj praktičan i lagan pokrivač možete koristiti u spavaćoj sobi, ispred TV-a ili u kancelariji. Zahvaljujući elegantnom dizajnu i kvalitetnim materijalima, pokrivač osigurava osjećaj topline i mekoće. Pogodan je za izlete, plažu ili kampiranje. Takođe, višenamjenski pokrivač može poslužiti i kao podloga za bebe.

 • Dormeo 2in1 Light Blanket

  Za piknik

 • Dormeo 2in1 Light Blanket

  Za plažu

 • Dormeo 2in1 Light Blanket

  Za kampovanje

 • Dormeo 2in1 Light Blanket

  Za igranje

Tehničke specifikacije
Dimenzije 160x180 cm
Dodatne funkcije Gornji materijal: 100% poliester; Donji materijal: 100% poliester; Punjenje: 100% poliester
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star