BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Dječiji program

HOO-HOO EMOTIVNE SOVICE

Sortiraj po Poređaj po

7 Proizvod(a)

Zatvori

7 Proizvod(a)

Zatvori

Dječiji program

Napravite djeci mjesto gdje će uvijek biti srećna!

Dormeo se pobrinuo da u asortiman za djecu uvrsti sve za ekstra udobnost, zdravo spavanje, zabavu, igru i učenje.

Hit Dormeo proizvod za djecu Emotivne sovice, predstavljaju različite emocije i pomažu svakom djetetu da upozna svoja osjećanja, a da pri tom ima i najvjernijeg prijatelja koji će ga uvijek primiti u svoj plišani zagrljaj.

Emotivne sovice dolaze i u mini varijanti, koju ćete lako spakovati i moći da ponesete baš svuda.

Dormeo ne zaboravlja koliko je udobnost važna svakom mališanu, stoga u svom asortimanu ima sve što je potrebno za igru, učenje i odmor u savršenom komforu.

Za najmlađe imamo dušeke za krevetac u dvije boje i dve dimenzije. Brinite o kvalitetu spavanja od samog rođenja. Jezgro dušeka je napravljeno od Ecocell pjene koja je čvrsta i kompaktna, a navlaka je vodonepropusna i lako se skida i pere u veš-mašini. Takođe ovaj dušek ima i CleanEfect antibakterijsku zaštitu.

Dormeo tepisi od memorijske pjene za djecu u varijantama dezena za djevojčice i dječake nude idealnu podlogu za igru, sjedenje ili puzanje - na  savršeno mekanoj i toploj podlozi.

Dormeo dečije jastuke, jorgane i ćebad će obožavati sve djevojčice i dječaci jer su živopisnih boja, napravljeni od najfinijih materijala, koji pružaju nevjerovatno nježan i udoban osjećaj. Jastuci i jorgani su punjeni Wellsleep mikrovlaknima, koja imaju antialergijska i antibakterijska svojstva, pa su idealni i za mališane koji imaju problem sa alegijama na perje i prašinu.

Za najbolje ušuškavanje tu je i dječiji Warm Hug Set toplih zagrljaja, koji pored svoje nevjerovatne mekoće ima i fluorescentne detalje koji svijetle u mraku i otvaraju jedan nevjerovatno čarobni svijet.

Dormeo nije zaboravio ni ono što je najvažnije za kožu – posteljina koja ima direktan kontakt sa kožom je uvijek napravljena od 100% prirodnih materijala i dolazi u više dezena i dimenzija.

Tu su i Dormeo plišane igračke, koje će najmlađima uvijek praviti društvo, u krevetu i van njega. Za one koji najviše vole da uživaju u svojoj sobi, imamo i dodatke za dekoraciju, kojima ćete lako dekorisati dečiju sobu i prostor učiniti mnogo prijatnijim i udobnijim.

Dormeo uvijek vodi računa o najmlađima i posebno za njih bira najkvalitetnije materijale i zabavne motive. Zato podarite svojim prinčevima i princezama ambijent kakav zaslužuju!