BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Emotivne Hoo Hoo sovice - mini porodica

Photo
Video

Proslavite toplinu porodičnog života sa šest šarmantnih mekih igračaka za tri generacije ljubavi i podrške: tata, mama, sin, ćerka, deda i baka. Svaka mudra sova kombinuje divan dizajn sa visokokvalitetnim Dormeo materijalima, stručnjaka za spavanje, sa kojima će se djeca rado družiti. Visine oko 16 cm, mekane, pahuljaste i potpuno perive na 30°C za godine radosnih zagrljaja, vremena za igru i dremeža.

Emotivne Hoo Hoo sovice - mini porodica
9,90 €
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Proslavite toplinu porodičnog života sa šest šarmantnih mekih igračaka za tri generacije ljubavi i podrške: tata, mama, sin, ćerka, deda i baka. Svaka mudra sova kombinuje divan dizajn sa visokokvalitetnim Dormeo materijalima, stručnjaka za spavanje, sa kojima će se djeca rado družiti. Visine oko 16 cm, mekane, pahuljaste i potpuno perive na 30°C za godine radosnih zagrljaja, vremena za igru i dremeža.

Više informacija
Detalji proizvoda

Stavite porodicu na prvo mjesto kako biste stvorili temelje srećnog života

Pomozite stvaranju bezbjednog, zdravijeg okruženja za djecu u vašem životu slaveći vrijednost porodice. Odnosi i veze koje se formiraju u ranom djetinjstvu sa onima koji su nam najbliži pružaju snagu i samopouzdanje potrebno za suočavanje sa izazovima sa kojima se svi susrećemo, i mogu biti beskrajan izvor utjehe i radosti tokom cijelog našeg života.

Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family

Upoznajte svoje nove prijatelje - porodica zabave! 

Nova meka Hoo Hoo porodica Emotivnih sovica pruža udobnost Vašim mališanima. Uči ih o vrijednostima svake osobe iz njihovog života i podsjeća ih da je ljubav svuda oko nas! Na krilima imaju dugmence, tako da uvijek mogu ostati povezani, poput prave porodice! Mekani plišani materijal – poželjećete da ih grlite cijelo vrijeme!

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Mama sovica

  Ona uči djecu ispravnom i pogrešnom i daje im najbolje zagrljaje i poljupce, posebno kada se izgrebu po koljenima igrajući se napolju.

  Veoma je ponosna na dostignuća svoje djece bez obzira na to koliko su mala, i uvijek podstiče njene mališane da rade ono što vole, bilo da igraju fudbal ili sviraju bubnjeve.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Tata sovica

  On uči djecu da žive život kao jednu veliku avanturu, učeći ih da voze bicikl, penju se na najviše drveće i plivaju po najdubljim morima. On takođe zna da ponekad moraju učiti na greškama i njihova je ruka podrške kada pokušaju i ne uspiju.

  On takođe uvijek pazi na male sove, štiti ih od opasnosti, ali ih ohrabruje da budu nezavisni, jaki i samouvjereni.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Baba sovica

  Voli da pregledava foto albume i pokazuje djeci kako je život najlepši kada imate porodicu punu ljubavi sa kojom stvarate nezaboravna sjećanja.

  Uvek djeci nudi rame na koje se mogu osloniti, dajući mudre savjete i brišući im suze kada se osjećaju tužno.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Đed sovica

  Voli ukrštene riječi, zagonetke i pravljenje stvari od nule, priča najsmješnije viceve, uči igre kartama i pokazuje djeci novu muziku, iako je to zapravo stara muzika.

  Oni mu mogu otkriti sve vrste tajni, jer im se on nikada neće nasmijati ili ih odati. On je neko na koga se uvijek mogu ugledati.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Sestrica sovica

  Ona ima najživlju maštu na svijetu. Ponekad pjeva karaoke i pretvara se da je u muzičkom spotu, a ponekad skače na trambolinu pretvarajući se da je astronaut.

  Ona uči svog brata tajnom jeziku koji samo oni razumiju i uživa u kasnim noćnim razgovorima sa njim u svojoj sobi, kada mama i tata misle da spavaju.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Brat sovica

  Uvijek je spreman za zabavu, pogotovo ako to zahtijeva da se sav isprlja. Obožava sve sportove na otvorenom, bezopasne podvale i igru od izlaska do zalaska sunca.

  On uči svoju sestru da se zalaže za sebe i istovremeno joj je pozitivan uzor i sistem podrške. Uvijek će je slušati bez osuđivanja i može biti sigurna da ima najboljeg prijatelja za cijeli život.

Porodica je najvažniji uticaj u životu djeteta

Hoo Hoo porodica emotivnih sovica stvorena je da nauči djecu o važnosti porodice. Oni su mnogo više od samo preslatkih i super mekih plišanih igračaka sa kojima djeca mogu da spavaju ili da se maze.

 • Koristite porodicu sova da pomognete djeci da razumiju kako su odnosi u porodici dinamični, za izgradnju čvršćih veza u vašoj porodici i još mnogo toga.
 • Porodicu sovica koristite za predstavljanje uloga, za maštovite igre, za razgovor sa djecom o važnosti porodice i za izučavanje porodične istorije.
Dormeo Emotion Mini Owl Family

Posebna kopča omogućava sovicama da se grle

Sve mini sovice takođe dolaze sa novom, posebno dizajniranom funkcijom - kopčom na krilima, tako da se mogu zagrliti. Slatko! Zato što su zagrljaji jedan od najmoćnijih iskaza ljubavi.

Dormeo Emotion Mini Owl Family

Upoznajte Dormeo Emotivne sovice

Svaka od Hoo Hoo Mini sovica (16cm) ima svoju veću verziju, visoku 33 cm. Emotivne sovice se mogu koristiti kao plišana igračka ili jastuk, a dolaze sa mekanim pokrivačem od flisa tako da ste uvijek spremni za spavanje ili igru.

Saznajte više

Dormeo Emotion Mini Owl Family
Tehničke specifikacije
Dodatne funkcije perive na 30°C
Dormeo Program Dnevna soba
Dormeo linija Trends
Materijal polyester
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Dovoljno je da saopštite našem agentu potrebne podatke sa Vaše kartice i transakcija će biti izvršena odmah po potvrdi. Podaci sa Vaše kartice su u potpunosti zaštićeni

 • Hipotekarna banka - trgovina do 24 rate
 • NLB banka - trgovina do 24 rate
 • CKB banka - plaćanje SHOPPING karticom do 24 rate 
 • • plaćanje LA RATA karticom do 12 rata
 • • plaćanje VISA karticom do 12 rata

.

Erste Ratka

CKB Shopping kartica: do 24 rate

CKB Shop&Go: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: do 24 rate

NLB Libero Visa kartica: do 24 rate

NLB Visa revolving kartica: do 24 rate

NLB Visa Gold kartica: do 24 rate

NLB Master Card Standard kartica: do 24 rate

NLB Mastercard Gold: do 24 rate

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star