BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Delimano Joy sokovnik

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Joy sokovnik je precizni ekstraktor Vaše hrane sa kojim ćete praviti svježe i ukusne sokove sa više vitamina i hranjivih sastojaka. Idealan je za zdrave smutije i hranu za bebe. Najbolje od svega – smanjićete potrošnju energije i imaćete manje ostataka hrane koju biste bacili. Kapacitet: 400 ml. Snaga: 200W.

Delimano Joy sokovnik
129,90 €
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 410 002
Informacije ukratko

Joy sokovnik je precizni ekstraktor Vaše hrane sa kojim ćete praviti svježe i ukusne sokove sa više vitamina i hranjivih sastojaka. Idealan je za zdrave smutije i hranu za bebe. Najbolje od svega – smanjićete potrošnju energije i imaćete manje ostataka hrane koju biste bacili. Kapacitet: 400 ml. Snaga: 200W.

Više informacija
Detalji proizvoda

Svjež napitak prepun vitamina i hranjivih sastojaka

Izvucite najviše iz Vaše hrane sa Delimano Joy Slow sokovnikom i konzumirajte više organske hrane sa svim hranjivim sastojcima u Vašem soku. Motor sa manjom brzinom se manje zagrijava, ostavlja zdrave enzime i sastojke te omogućava duže trajanje napitka. Sve što Vam potrebno za Vaš uspješan dan.

Delimano Joy Slow Juicer

Sporo cijeđenje soka Vam omogućava da unesete više voća i povrća u jednom napitku nego što biste mogli da pojedete. Mala brzina okretanja štiti i ostavlja sve zdrave enzime, spriječava kvarenje i omogućava duže stajanje napitka. Sistem sa dva načina rada izdvojiće maksimum iz voća, povrća, zeleniša, pa čak i pšenice! Sa jednom čašom osjetićete momentalnu razliku između kupovnog proizvoda, i svježeg, zdravog soka.

Okrijepite Vaše tijelo na zdrav način

Delimano Joy Slow sokovnik posjeduje sistem sa dva načina rada - napraviće hranjivi sok cijeđenjem voća ili povrća bez sjeckanja ili kidanja. Sa jednom čašom osjetićete momentalnu razliku između kupovnog proizvoda, i svježeg, zdravog soka.

 • Delimano Joy Slow Juicer

  Ubacite voće ili povrće po Vašem izboru

 • Delimano Joy Slow Juicer

  Pritisnite dugme

 • Delimano Joy Slow Juicer

  Uživajte u svježem i zdravom soku

Završili ste sa pripremom Vašeg svježeg soka? Nemojte bacati voćne i povrćne pulpe bogate vlaknima! Pomješajte ih sa medom, orasima ili sjemenkama i napravite zdravi energetski napitak ili ih jednostavno dodajte u musli ili jogurt i započnite dan na najzdraviji mogući način.

Kažite "DA" zdravom načinu života - kažite "DA" sporom miksovanju

 • Napravite zdravije i prirodnije sokove od kupovnih
 • Prirodni sokovi bez aditiva i pasterizacije u Vašem domu
 • Unesite više hranjivih sastojaka i vitamina
 • Spori sistem pripreme spriječava kvarenje soka
 • Snažni motor sa malom potrošnjom energije - snage 200 W
 • Praktičan i lagan za odlaganje
Delimano Joy Slow Juicer
Dodatne informacije
 • Snaga: 200W
 • Težina: 4,5 kg
 • Voltaža: 220-240V
 • Frekvencija: 50/60 Hz
 • Kapacitet: 400ML
 • Dimenzije: 200x155x500 mm
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star