BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Delimano Dolcevita mlin za so ili biber

Photo
Video

Super-pametan i super-korisan, Delimano Dolcevita mlin za so ili biber uradiće sav naporan posao. Elegantno izrađen od nerđajućeg čelika i keramičke mlin za mljevenje, biće vrlo dobrodošao na svakom stolu za ručavanje. Koristite ga za standardnu so, biber u zrnu, čili i drugo suvo bilje i začine. Ima fino i grubo mljevenje i radi pritiskom na dugme.

Delimano Dolcevita mlin za so ili biber
15,98 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Super-pametan i super-korisan, Delimano Dolcevita mlin za so ili biber uradiće sav naporan posao. Elegantno izrađen od nerđajućeg čelika i keramičke mlin za mljevenje, biće vrlo dobrodošao na svakom stolu za ručavanje. Koristite ga za standardnu so, biber u zrnu, čili i drugo suvo bilje i začine. Ima fino i grubo mljevenje i radi pritiskom na dugme.

Više informacija
Detalji proizvoda

Oplemenite svoj trpezarijski sto elegantnim, električnim mlinom za so ili biber

Nevjerovatan poklon za sve zainteresovane kuvare, novu kuhinju ili pametni trpezarijski sto, ovaj mlin za so i biber Delimano Dolcevita nije poklon koji će biti zaboravljen u trenu - već dobro dizajniran, visoko- kvalitetan mlin koji će sigurno biti cijenjen godinama koje dolaze. Imajte jednu za so, a jednu za biber u zrnu na vašem stolu za one trenutke po ukusu sezone i ne zaboravite da je idealna za držanje jednog ili dva u blizini vašeg šporeta.

Napunite ga svojim omiljenim vrstama bilja i začina

Delimano Dolcevita mlin za so i biber može se koristiti za razne vrste bilja i začina. Osim očigledne soli i bibera u zrnu, zgodan je za:

 • feferončini,
 • pahuljice čilija
 • sušene gljive,
 • bobice smreke,
 • karanfilić,
 • sjemenke
 • bilo koji drugi odgovarajući začin ili začinsko bilje koje treba biti mljeveno.

Samo dodirnite dugme, podesite hrapavost mljevenja i vaši će začini biti mljeveni bez napora i muke jer mlin radi na baterije. Prozirni akrilni prozor omogućuje vam pregled sadržaja kako biste mogli dopuniti začine kada ponestane.

Sofisticirani dio vašeg dnevnog ili svečanog stola

Kvalitetan dizajn od nerđajućeg čelika sigurno će cijeniti svaki kuvar. Mlin uključuje precizan keramički mehanizam za mljevenje, koji se lako može mijenjati od finog do grubog, tako da možete odabrati tačno odgovarajuću vrstu paprike koja odgovara svakom receptu ili ukusu vaših gostiju. Delimano Dolcevita mlin za so i biber izgleda atraktivno na vašem trpezarijskom stolu, donoseći sofisticiranost i moderan stil.

Mlin dolazi sa velikim prostorom za punjenje i omogućava ergonomsko rukovanje i puni se sa 4x 9V AAA baterijama.

Osnovne informacije

 • 4x 9V AAA baterije (nisu uključene)
 • Profesionalno rukovanje jednom rukom – samo pritisnite dugme za mljevenje
 • Za sve vrste začina: ne samo so i biber
 • Izrađen od nerđajućeg čelika, akrila i keramičke brusilice otporne na koroziju
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star