BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Delimano Brava Spiralizer

Photo
Video

Brava Spiralizer će Vam pomoći da od povrća i voća napravite atraktivne obroke i ukusnu hranu za nekoliko sekundi. Zamjenite ugljenje hidrate sa  salatom ili paštom i hranite se zdravije. Jednostavno postavite Vašu omiljenu hranu u Spiralizer i zavrtite ručku a ostatak će odraditi ultra-oštri noževi. Jednostavno se čisti i možete ga prati u mašini za suđe.

Delimano Brava Spiralizer
29,90 €
Stock: 1
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Brava Spiralizer će Vam pomoći da od povrća i voća napravite atraktivne obroke i ukusnu hranu za nekoliko sekundi. Zamjenite ugljenje hidrate sa  salatom ili paštom i hranite se zdravije. Jednostavno postavite Vašu omiljenu hranu u Spiralizer i zavrtite ručku a ostatak će odraditi ultra-oštri noževi. Jednostavno se čisti i možete ga prati u mašini za suđe.

Više informacija
Detalji proizvoda

Otarasite se loših navika i uživajte u lakoj i zdravoj hrani

Ako ste veliki ljubitelj ugljenih hidrata, vjerovatno već znate da nisu najzdraviji izbor u ishrani jer izazivaju brzo i lako gojenje. Ali da li postoji alternativa teškoj hrani punoj masti i ugljenih hidrata? Delimano Brava Spiralizer pruža odlično i ukusno rješenje: lako i brzo napravite ukusne grickalice od Vašeg omiljenog voća i povrća.

Delimano Brava Spiralizer će Vam pomoći da brzo i lako napravite jako zdrave svakodnevne obroke. Umjesto jela koja su puna kalorija, masti i ugljenih hidrata sada možete imati širok spektar alternativnih zdravih jela. Iskoristite spirale da lakše napravite super ukusne salate, neodoljive pašte sa povrćem ili jednostavno budite kreativni i koristite ga kako Vi to želite!

Atraktivna, ukusna i zdrava jela

Ukoliko ne volite povrće njihov izgled ili način serviranja je vjerovatno od razloga. Povrće može izgledati gnjecavo, neukusno a ponekad Vam čako može i uništiti apetit aliDelimano Brava Spiralizer je tu da promijeni to jednom zauvjek.

Predivne spirale napravljene od voća i povrća izgledaju nevjerovatno atraktivno i ukusno, tako da će ubijediti i najtvrdoglavije protivnike povrća i voća da se predomisle. Ako imate djecu, voćne i povrćne spirale su idealan način da im usadite zdravu ishranu od malena. Ovim potezom stvarate svojoj djeci naviku koja će ih dobro služiti u toku čitavog života.

3 različite oštrice za drugačije oblike spirala

Delimano Brava Spiralizer lako transformiše svo Vaše omiljeno voće i povrće u jako ukusne obroke. U setu dobijate tri različita seta oštrica:

 • Iskoristite oštricu za deblje rezanje spirala da napravite rižoto sa tikvicama ili paprikama
 • Iskoristite oštricu za tanko rezanje spirala kako biste napravili tanku paštu za špagete ili supu
 • Iskoristite oštricu za rebrasto rezanje kako biste napravili čips od krompirića, izrezali šargarepe i luk

Tri oštrice koje se mijenjaju su izuzetno oštre i napravljene su od nerđajućeg čelika. Delimano Brava Spiralizer takođe, posjeduje mjesto za skladištenje druge dvije oštrice koje se trenutno ne koriste kako biste Vi i Vaši najdraži ostali bezbjedni a oštrice oštre duži vremenski period.

Stvarajte kulinarska remek djela u udobnosti svoje kuhinje

Delimano Brava Spiralizer Vam može pomoći da lako spremite svakodnevne obroke kao i za pravljenje raznovrsnih dekoracija za specijalne prilike. Bez obzira koja je prilika, Delimano Brava Spiralizer će uvjek biti lako i praktično rješenje za svakoga.

Delimano Brava Spiralizer je izuzetno prakričan i bezbjedan za korištenje. Možete ga lako postaviti na radnu površinu uz pomoć specijalnog sistema koji radi na principu vakuuma tako da se neće pomjerati u toku rada. Može se kompletno rastaviti, tako da ga je lako spremiti i svi njegovi djelovi se mogu prati u mašini.

Pripremajte ukusne, zdrave i atraktivne obroke:

Kako se koristi?

 • Postavite svoje omiljeno voće ili povrće u Delimano Brava Spiralizer i okrećite dršku.
 • Sa svakim pokretom ručice, povrće ili voće će biti isjeckano u tanke, debele ili rebraste spirale.
 • Držite svoje prste i djelove tijela van domašaja aparata. Takođe, Delimano Brava Spiralizer držite van domašaja djece.

Idealan za:

 • Sve koji žele da promijene način ishrane
 • Sve koji žele da prave kulinarska remek djela
 • Svakoga ko traži jednostavno i lako rješenje za brze i zdrave obroke
 • Sve koji žele da nauče djecu da redovno jedu voće i povrće
 • Svakoga ko želi da uživa u zdravim grickalicama prepunim vitamina i minerala

Paket sadrži

 • 1 x Delimano Brava Spiralizer - baza
 • 1 x Tanka spiralna oštrica
 • 1 x Debela spiralna oštrica
 • 1 x Rebrasta oštrica
 • 1 x Uputstvo
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star