BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Delimano Air Fryer friteza na vreli vazduh i paru

Photo
Video

Pripremite zdravu verziju pržene hrane za cijelu porodicu uz posebno veliku fritezu na vreli vazduh sa ugrađenom funkcijom kuvanja na pari. Friteza na vreli vazduh i paru može pripremiti raznolika jela sa samo 3 programa. Dolazi sa tajmerom od 60 minuta, raspon temperature od 80 do 200° C, a korpa je premazana neprianjajućim slojem. Pržite, pecite, podgrijte i kuvajte na pari - sve sa jednim uređajem.

Delimano Air Fryer friteza na vreli vazduh i paru
259,90 €
Club5*: 246,91 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Pripremite zdravu verziju pržene hrane za cijelu porodicu uz posebno veliku fritezu na vreli vazduh sa ugrađenom funkcijom kuvanja na pari. Friteza na vreli vazduh i paru može pripremiti raznolika jela sa samo 3 programa. Dolazi sa tajmerom od 60 minuta, raspon temperature od 80 do 200° C, a korpa je premazana neprianjajućim slojem. Pržite, pecite, podgrijte i kuvajte na pari - sve sa jednim uređajem.

Više informacija
Detalji proizvoda

Pripremite hrskavu hranu sa manje kalorija

Uživajte u omiljenim ukusnima pomfrita, pilećih medaljona i povrća sa žara, ali bez nepotrebnih kalorija uz Fritezu na vreli vazduh i paru Ova izuzetno velika friteza ima kapacitet od 7 l i ugrađenu opciju kuvanja na pari što je čini idealnim uređajem u kojem ćete pripremiti veliki ručak za cijelu porodicu.

Delimano Air Fryer with Steam

Funkcija kuvanja na pari

I dalje možete uživati u omiljenim jelima bez griže savjesti izbjegavajući litre nepotrebnog ulja za vrijeme prženja, pečenja i kuvanja.

Ima 3 programa:

 • Delimano Air Fryer with Steam

  Para

  Ravnomjerno pari vašu hranu zadržavajući njene prirodne sokove, ukus i nutrijente.

 • Delimano Air Fryer with Steam

  Prženje vrelim vazduhom

  Stvara talase topline zahvaljujući kojem vaša hrana dobiva zlatnu boju i hrskavost.

 • Delimano Air Fryer with Steam

  Para + prženje vrelim vazduhom

  Kombinacijom obije funkcije dobijate savršenu sočnu mekoću iznutra i hrskavost spolja.

Praktična i spremna za svakodnevnu upotrebu

Uz 3 funkcije dobićete i 3 prethodno definsana programa:

 • pomfrit,
 • povrće,
 • piletina.

Temperaturu možete podestiti od 80 °C do 200 °C sa tajmerom od 60 minuta. Brzo pržite, pecite i podgrijte svoja omiljena jela.

Delimano Air Fryer with Steam

Velika korpa

Delimanova friteza sa funkcijom kuvanja na pari dolazi sa velikom četvrtastom korpom od 7 l kako bi mogli odjednom pripremiti veliku količinu hrane za cijelu porodicu. Korpa je premazana neprianjajućim slojem kako se hrana ne bi lijepila za površinu što je čini jednostavnom za čišćenje. Drška hladna na dodir osigurava sigurno vađenje  pripremljenih obroka iz friteze.

Delimano Air Fryer with Steam

Digitalni zaslon na dodir

Displej na dodir olakšava upotrebu, a odabir programa je jednostavan i brz. Friteza će signalizovati automatsko gašenje po završetku rada.

Delimano Air Fryer with Steam
Dodatne informacije

Tehničke informacije

 • Snaga: friteze- 1700 W, para - 900 W, friteza i para- 2600 W
 • Napon: 220-240 V~
 • Kapacitet korpe: 7 L
 • Kapacitet posude za vodu: 1200 ml
 • Temperatura: friteza 80 - 200° C, para 100° C
 • Dimenzije: 32,4 x 40,5 x 39,2 cm
 • PTFE neprianjajući premaz
Delimano Air Fryer with Steam
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star