BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Comfy Relax jorgan

Photo
Video

Ušuškajte se ispod Comfy Relax jorgana i prepustite se maksimalnoj udobnosti. Inovativna Wellsleep memo elastična vlakna. Napravljen od Wellsleep memo elastičnih vlakana, jorgan osigurava miran i umirujuć san tokom cijele noći. Periv je na 60 °C, temperaturi koja uništava grinje i bakterije. Dostupan u dvije dimenzije: 140x200 cm i 200x200 cm.

Comfy Relax jorgan
Od 49,90 € Od
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Ušuškajte se ispod Comfy Relax jorgana i prepustite se maksimalnoj udobnosti. Inovativna Wellsleep memo elastična vlakna. Napravljen od Wellsleep memo elastičnih vlakana, jorgan osigurava miran i umirujuć san tokom cijele noći. Periv je na 60 °C, temperaturi koja uništava grinje i bakterije. Dostupan u dvije dimenzije: 140x200 cm i 200x200 cm.

Više informacija
Detalji proizvoda

Za maksimalnu udobnost spavanja

Za maksimalnu higijenu u spavaćoj sobi predlažemo vam da mijenjate jorgan svake dvije godine. Predstavljamo vam Comfy Relax jorgan - praktično rješenje za dodatnu udobnost koje vam osigurava kvalitetan i miran san tokom cijele noći.

Dormeo Comfy Relax Duvet

Zašto je odabir pravog jorgana važan

Tokom sna naša temperatura tijela se smanjuje, stoga je izrazito važno pronaći kvalitetan pokrivač koji održava optimalnu temperaturu tijela tokom cijele noći. Comfy Relax jorgan će Vam pružiti nježan i mekan osjećaj na koži i učinit će odlazak u krevet užitkom.

Dormeo Comfy Relax Duvet

Nova Wellsleep® napredna memo elastična vlakna

Tajna jorgana Comfy Relax leži u Wellsleep® naprednim memo elastičnim vlaknima. Ovaj napredni materijal ponaša se slično kao memorijska pjena - vlakna se prilagođavaju obliku i pritisku Vašeg tijela, kombinujući prozračnu mekoću s udobnošću. Izvrsna toplinska svojstva, minimalno upijanje vlage, prozračnost i otpornost na mrlje čine jorgan prikladnim za svakodnevnu upotrebu.

Dormeo Comfy Relax Duvet

Inovativno punjenje i mekana, svilenkasta navlaka

Klasični prošiveni uzorak osigurava ravnomjernu raspodjelu punjenja i pruža volumen jorganu. Navlaka Comfy Relax jorgana poboljšana je mikrofibrom koja osigurava mekan, svilenkast osjećaj na koži.

Dormeo Comfy Relax Duvet

Maksimalna higijena za bolji san

Jorgan je tretiran antibakterijskim i antimikrobnim tretmanom protiv grinja koji osigurava maksimalnu svježinu i udobnost te je prikladan za sve koji pate od alergija. U potpunosti je periv na temperaturi od 60° C. Dolazi u dvije dimenzije: 140 x 200 cm i 200 x 200 cm.

Dormeo Comfy Relax Duvet
Tehničke specifikacije
Anti - bakterijski tretman Da
Dimenzije 140 x 200; 200 x 200
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Filling 100% polyester (new technology Wellsleep® advanced memo elastic fibers)
Navlaka 100% polyester
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star