BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
Vaša korpa je prazna.

Top Shop Chillmax podloga za hlađenje

Photo
Video

Uživajte u prijatnom, hladnom i udobnom letu sa Chillmax™ podlogom za hlađenje, koja će spriječiti pregrijevanje u krevetu, na kauču, u automobilu, u teretani ili u kancelariji. Chillmax™ gel punjenje reaguje na tjelesnu temperaturu, upija višak toplote i odvlači je od tijela. Koristite podlogu na jastuku, krevetu, sjedištu automobila ili bilo gdje da se nalazite.

Top Shop Chillmax podloga za hlađenje
14,90 €
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
Pozovite nas: 020 410 002
Informacije ukratko

Uživajte u prijatnom, hladnom i udobnom letu sa Chillmax™ podlogom za hlađenje, koja će spriječiti pregrijevanje u krevetu, na kauču, u automobilu, u teretani ili u kancelariji. Chillmax™ gel punjenje reaguje na tjelesnu temperaturu, upija višak toplote i odvlači je od tijela. Koristite podlogu na jastuku, krevetu, sjedištu automobila ili bilo gdje da se nalazite.

Više informacija
Detalji proizvoda

Rashladite se ovog ljeta

The Chillmax™ Podloga za hlađenje je brzo i lako rješenje za hlađenje, bez obzira na sobnu temperaturu. Možete da sjednete ili legnete na prostirku, položite je na krevet, sofu ili pod - napunjena je hladnim gelom Chillmax koji brzo i efikasno odvlači toplotu sa vašeg tijela. Posebno pogodna za prijatnije ljetnje dane i noć́i.

Chillmax™ Podloga za hlađenje za svjež komfor bez električne energije i vode

  • Ako vam ljetnja vrućna pravi probleme noću, ako se znojite u krevetu, stavite podlogu na jastuk ili krevet i uživajte u mirnijem snu.
  • Chillmax™ gel je izuzetan materijal koji pomaže tijelu da se ohladi.
  • Čuvati u frižideru radi dodatnog hlađenja u trajanju do 3 sata.
  • Zatvorena u izdržljivom poklopcu, tako da je pogodna i za djecu i kućne ljubimce.
Dormeo Chillmax Pad
Tehničke specifikacije
Dormeo Program Spavanje
Dormeo linija Vitality
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija (0 Recenzije)

Nema ocjena za ovaj proizvod...

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star