Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u
  • Isporuka kurirskom službom
  • 15 dana probni period
  • Trgovina na rate

Air Pure regulator vlage u vazduhu bijeli

Novi Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu pruža Vam čist vazduh i zdravije okruženje. Sada konačno možete zaboraviti na buđenje sa začepljenim sinusima, krvarenjem iz nosa, popucalim usnama i suvom kožom.

Air Pure regulator vlage u vazduhu bijeli
49,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 002
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Tehničke specifikacije
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Novi Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu pruža Vam čist vazduh i zdravije okruženje. Sada konačno možete zaboraviti na buđenje sa začepljenim sinusima, krvarenjem iz nosa, popucalim usnama i suvom kožom.

Više informacija
Detalji proizvoda

Poboljšajte svoje zdravlje

Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu može imati veliki uticaj na Vaš izgled i zdravlje prostim povećanjem vlažnosti vazduha u sobi. Relativna vlažnost vazduha ima značajan uticaj na Vaš osjećaj lagodnosti i udobnosti prilikom boravka u prostoriji. Suvi vazduh nas čini podložnim nelagodnostima kao što su suva koža, začepljenje sinusa, suvo grlo, iritacija nosa, krvarenje iz nosa, suvi kašalj i ispucale usne.

Ultrasonični regulator vlage u vazduhu sa LED svijetlom je dizajniran tako da bude ultra tih; zbog integrisanog dizajna za smanjenje buke, možete uživati u svom miru i tišini. Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu je lako prenosiv tako da ga možete koristit u bilo kojoj sobi u svojem domu, kontrole su osjetljive na dodir tako da uvjek možete intuitivno i lako regulisati vlažnost vazduha.

Veća vlažnost vazduha poboljšava kvalitet života

Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu je inovativno rješenje koje povećava vlažnost vazduha u jednoj sobi ili čak u čitavoj kući za savršenu udobnost u kući. Veća vlažnost vazduha ne samo da utiče na Vaše trenutno blagostanje, već posjeduje i važan efekat na Vaše sveukupno zdravlje.

Za optimalnu udobnost i zdravije okruženje, relativna idealna vlažnost vazduha je 45%, a For optimal indoor comfort and health, a Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu Vam pože pomoći da to postignete i tako utičete na poboljšanje svog zdravlja. Vlažnost vazduha je prirodni način koji pomaže pri uklanjanju raznih zdrastvenih problema. Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu takođe podstiče lakše disanje kada Vaši najmlađi pate od prehlade.

Uživajte u toploti svog doma

Niska vlažnost vazduha čini vazduh hladnijim nego što zapravo jeste, dakle Vaš dom će biti topliji uz Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu. Suvi vazduh takođe može isušiti drvo od kojeg su napravljeni zidovi,pod i namještaj. Kako se suvo drvo smanjuje, tako se stvaraju pukotine u svemu izrađenim od drveta, Dormeo Air Pure regulator vlage u vazduhu može efikasno zaustaviti ovaj proces.

Tehničke specifikacije
Dormeo Program Dnevna soba
Plaćanje na rate?

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

 
1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena