Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u
  • Isporuka kurirskom službom
  • 15 dana probni period
  • Trgovina na rate

Light blanket - 2u1 prekrivač i štep deka

Ušuškajte se u jako prijatan, mekan na dodir i funkcionalan novi Dormeo prekrivač. Atraktivano proštepan prekrivač sa oblim krajevima takođe, posjduje i rashladni efekat. Antibakterijski tretman štiti od alergena, grinja, bakterija i neutrališe neprijatene mirise.

Light blanket - 2u1 prekrivač i štep deka
Od 19,90 € Od
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 410 002
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Tehničke specifikacije
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Ušuškajte se u jako prijatan, mekan na dodir i funkcionalan novi Dormeo prekrivač. Atraktivano proštepan prekrivač sa oblim krajevima takođe, posjduje i rashladni efekat. Antibakterijski tretman štiti od alergena, grinja, bakterija i neutrališe neprijatene mirise.

Više informacija
Detalji proizvoda

Uživajte u savršenoj udobnosti

Dormeo 2u1 prekrivač je lagan, prijatan na dodir i funkcionalan prekrivač koji je prosto savršen da se ušuškate sa svojim najdražim u bilo koje doba dana ili noći – 2u1 pokrivač i štep deka idealan za ljetnje noći, zimi kao dodatni pokrivač ili kao dekorativan pokrivač za Vaš krevet.

Atraktivan dizajn posjeduje i rashladno dejstvo

Pokrivač posjeduje nježne perforacije koje stvaraju dodatno rashladno dejstvo, omogućavajući Vam neometan i zdrav odmor i san u toku toplijih perioda.

Odličan kao predivni dekorativni prekrivač

Ovaj prekrivač zbog svog jednostavnog i izvanrednog dizajnan sa prekrasnim štepom i oblim ivicama, takođe može biti upotrijebljen kao dekorativni prekrivač za Vaš kauč, sofu ili krevet.

Antibakterijski tretman sprječava pojavu neprijatnih mirisa i mikroba

Antibakterijski tretman kontroliše i umanjuje rast bakterija koje stvaraju neprijatne mirise. Način tretiranja tkanine prekrivača ga čini izuzetno mekanim na dodir, tako da prilikom svakog korištenja ćebeta imaćete osjećaj kao da je tek oprano.

Dvije strane u različitim bojama

Jedna strana ovog pokrivača je krem, a druga boje pijeska. Sada za par sekundi, možete potpuno promijeniti izgled svoje spavaće sobe - dovoljno je samo da odaberete boju koja Vam se više dopada. Topla i nježna boja Dormeo pokrivača se lako uklapa u stil svake spavaće sobe i unosi živost i svježinu u Vašu svakodnevnicu. Uživajte u izuzetnoj udobnosti koja Vas opušta od glave do pete dok gledate televizor, čitate knjigu ili spavate.

Lako održavanje

Dormeo 2u1 pokrivač možete prati u veš mašini na 30°C, a budući da su mikrovlakna od kojih je napravljen veoma izdržljiva, ona neće promeniti svoja svojstva čak i nakon mnogo godina upotrebe:

  • ostaju elastična
  • ne gube volumen
  • ne stvaraju se grudvice, čak i nakon mnogo pranja

Dostupno u 3 dimenzije

Dormeo 2 u 1 pokrivač je dostupan u tri dimenzije (140 x 200 cm / 200 x 200 cm / 220 x 240 cm).

Tehničke specifikacije
Anti - bakterijski tretman Da
Dimenzije 140x200 / 200x200 / 220x240 cm
Dormeo Program Dnevna soba
Filling Polyester 100gsm (including cooling fabric)
Godišnje doba all year
periv 30°C
Plaćanje na rate?

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

 
1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena